Здравейте на всички алфисти!!!Проблема ми е следния-сложил съм ксенони на дългите и на късите светлини,дотук добре.Като карам нощем и светна дългите след като ги прищракам (било и на светкавица) много често ми гасне единия ксенон на късите светлини и става много кофти когато си със скорост!Питам как мога да премахна това проблемче с гасненето на единия от фаровете на късите светлини при превключване от дълги на къси?Колата е Алфа Ромео 156 SW 2.0 2001г
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тарся помощ - проблем с ксенона
Collapse
X
-
Тарся помощ - проблем с ксенона
Last edited by cuoresportivo; d.m.y г., 17:30.Alfa Romeo 156 SW 2.0 TS-155.hp
Аlfa Romeo 33 1.7 i.eТагове: Няма
-
Знам че при фиатките от рода браво, брава и мареа, като минеш от къси на дълги и тоците минавали по друга верига, и понеже стандартните крушки имат друга латентност и това не ги бърка, но ксенона куца, особенно ако е от куция......слагаше се някакво реле някъде, но изобко не мога да ти кажа къде, щото по жичкаджиискво съм мноо куц......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
И аз го имах този проблем. Сложих реленца и кондензатор и заспа.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Кондензаторите мисля бяха 4700 mF, но не си помням точно. Може и 20 000 да съм сложил. Но по-вероятно е 4700. Иначе обикновени автомобилни реленца на 12 волта. Има ги навсякъде. За вскеи баласт по едно. На управлението му се върже сигнала от таблот което дефакто се явява захранването на крушката, а на другата част захранване директно от акомулатора и паралелно на него кондензатор. Така дори да има лек спад при цъкването на реленцето кондензатора ще компенсира това. От как сложих тия неща фаровете не премигват и за миг. Иначе на 2 пъти преди това шях да се пребия и то все по завои когато ми трябват дълги зъквам и късите и двата гаснеят, дългите самички нищо не светят.. познай.Last edited by oem; d.m.y г., 20:17.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от cuoresportivo Покажи съобщениеМерси много искам да попитам за едно пояснение само кондензатора на колко волте е? 12 или 25 или 35?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment